Пон. - Нед. : 08:00 - 17:00
Телефон за връзка: 02 492 51 93
sales@ppt.bg
169 магазина в Румъния, България и Молдова Повече от 6.000.000 доволни клиенти
Вашата количка е празна
Пон. - Нед. : 08:00 - 17:00
Телефон за връзка: 02 492 51 93
sales@ppt.bg

За Нас

 

За Нас

"Пе Пе Те При Пур Тоа" е веригa от магазини за онези, за които цената е критерий при вземането на решения.  Предлагаме най-ниските цени на дрехи и обувки за всички възрасти, както и на козметика, перилни и почистващи препарати и продукти за вашия дом.

Работим усилено за изграждането на солиден имидж, основан на стабилния растеж на доверието на нашите клиенти и сътрудници. Стремим се да изградим трайни отношения чрез непрекъсната и ефективна комуникация и същевременно да  участваме в живота на местните общности като се опитваме да бъдем до тях и да предложим ръка за помощ на нуждаещите се.

Пе Пе Те е създадена в Румъния през 2006 г. и се счита за веригата магазини с най-добро съотношение качество - цена. От есента на 2013 г., Република Молдова стана мишена за разширяване на мрежата на Пе Пе Те извън границите на страната. 2016 година ни отвежда в България, като сме готови да посрещнем всички възникващи предизвикателства и да поддържаме ниски цени както досега.

 

Цели

Нашите цели са свързани не само с върховете, които трябва да бъдат постигнати, а са част от постоянния ни работен процес, в който влагаме отговорност, такт и увереност в нашите преимущества:
- Поддържане на ниските цени, с които са свикнали клиентите ни;
- Увеличаване на мрежата магазини едновременно с изграждането на дистрибуторски мрежи, както в страната, така и извън нея;
- Насоченост към  клиентите;
- Разнообразяване на продаваните продукти;
- Разнообразяване и повишаване на качеството на предоставяните услуги;
- Изграждане на стабилен имидж на пазара в Румъния и стабилен ръст на доверието на нашите клиенти;
- Поддържане на стабилни взаимоотношения с клиентите чрез непрекъсната и ефективна комуникация;
- Участие в живота на местните общности, подкрепяйки онези техни членове, които са изправени пред различни проблеми и защитаването на техните интереси.
 

Мисия

Още от самото начало си поставихме за цел да бъдем повече от "още една фирма, която продава дрехи и обувки на много ниски цени". Динамичният растеж на мрежата от магазини PPT имаше за приоритет интересите на клиентите, като същевременно предлагаше възможност за най-конкурентни цени, опитвайки се да ги запазим на същите нива, с които спечелихме доверието на хората.

Ще продължим да укрепваме позицията си, като бъдем уверени в силите си и независимо от бъдещото развитие на пазара, ще следим нашите обекти да са първият избор за клиенти ни.

Ще приемем и ще разработим принципите на областта, в която работим чрез прилагане на мерки, необходими за установяването на партньорства, основани на доверие, уважение и близост до другите.
 

Визия

Възнамеряваме да бъдем номер 1 на пазара, на който работим чрез признанието на нашите клиенти като еталон за успехите, постигнати с инициатива, динамика, работа в екип и способност за ефективно предвиждане на настоящите изисквания на пазара.
 

Ценности

Вярваме в успеха, което ни прави активни, упорити и смели. Вярваме в еволюцията, което ни прави иновативни и ефективни в задоволяване на нуждите на потребителите. Вярваме в промяната, което ни прави амбициозни и готови да се учим бързо от нашите успехи и неуспехи, както и от тези на конкуренцията. Вярваме в хората, което ни прави честни и лоялни към нашите служители, нашите клиенти и нашите партньори.
 

Контакт

Наименование: Пе Пе Те При Пур Тоа България ЕООД
Адрес:  София 1164, кв. Лозенец, бул. "Джеймс Баучер" 114, офис Б
ЕИК: 203602310
Телефон 02 492 51 93
Имейл sales@ppt.bg
Данни за контакт при връщане на продукти  
Наименование: Прецури Пентру Тине СРЛ
Адрес: Ул. Шосе Индустриилор номер 53, Сектор 3, Букурещ, пощенски код: 032893
ЕИК: RO 19159270
№ Търг. рег.: J40/17601/2006
Номер КЗЛД: 419636
Телефон 02 492 51 93
Имейл sales@ppt.bg

Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на потребителската му насоченост, както и за маркетингови цели. По всяко време можете да изтриете запаметените бисквитки чрез промяна на конфигурацията на вашия браузър.